Duguláselhárítás Csatornatisztítás Budapest

Csatornatisztítás

Csatornatisztítás egész Pest megye területén nagyüzemi gépekkel, minőségi garanciával !

Ez a technológia nem csak a duguláselhárítás során alkalmazható, hanem megelőzésre is kiválló. Előnyei mellett említjük hogy épületen belül kifele, és kivűlről az épület írányába is alkalmazható. Nagyon hatékony és gyors módja a csövek belső tisztításának.

Tartós megoldás nyújtunk magasnyomású Woma gépeinkkel

A woma gépek fő előnye hogy olyan helyeket is tartósan tisztán tartanak, amelyeket  a spirálos technológia nem tud tartósan megszüntetni. A benzinmotoros vagy villanymotoros woma gépekkel, ipari nyomás alatt lehet a csöveket belsőleg átmosni. Felejtse el a dugulást, tartós megoldást nyújtunk korszerű gépeinkkel

A spirál technológia csak egy lyukat üt a problémán, ami idővel biztosan visszatér. A woma csatornatisztítás, csatornamosás előnye hogy itt évekre megszünnek a gondok, mivel a problémát gyökerestől kimossuk a rendszer egészéből.

A modern technológiáknak köszönhetően, nem szükséges rombolni, és bontatni. Egyszerűen, gyorsan, hatékonyan tudunk a teljes hálózatra kiterjedő tisztítást végezni

 • aknán, vagy egyéb nyíláson a csatornába engedjük a magasnyomású tömlőt
 • a szivattyú elkezd dolgozni, a mosófejen nagynyomású víz áramlik ki, ami elkezdi fellazítani a cső belső falára lerakódott anyagokat, zsírokat, egyéb szerves anyagokat. A nyomás erősségének növelésével, és az ismétlések hatására a csőhálózat teljes belső szerkezete tisztítható.
 • a gép a nyomásán keresztül mindent fellazít ami a csőszerkezetben lerakódott
 • vízsugár erő viszi a mosófejet 

A gépparkunk, és a technológiánk lehetőséget biztosít számunkra hogy a kisebb ingatlanoktól, a nagy üzemi, ipari létesítménynek is minőségi szolgáltatásokat nyújthassunk.

womacsatornamosás

Csatornatisztítás miért fontos? 

Ahogy az épület öregszik,és azt  ápolgatjuk, felújítjuk, a csatornarendszernek is szükség van karbantartásra. Az évek során a különböző szerves, és nem szerves anyagok letapadnak a cső belső felén. Ezek rétegesen egymásra rakódva, egy kemény , ellenáló elegyet alkotva, létrehozhatnak egy komolyabb dugulást. A dugulást meglehet előzni , és meg is kell előzni, mert sokkal olcsóbb, mintha beütne a baj, és akkor kapkodna az ember. 

csatornamosás pest megye
csatornamosás pest megye

Megelőzés fontossága?

Nagyon kellemetlen mikor a szennyezett víz áramlik vissza az ingatlanba, kellemetlen a szaga is, az állaga is, és olyan dolgokat is tönkre tud tenni aminek az eszmei értéke nagyobb az anyagitól.

Woma csatornamosás

A technológia lényege, hogy magasnyású mosófejekkel belülről tisztára mossuk a csövet. A cső olyan lesz mint új korában, és pár évre biztosan elfelejthető lesz a telefonszámunk.

Kombinált és sima gépekkel, rövid határidővel vállalunk csatornák, átereszek , víznyelők mosását .

 • Magánszemélyek csatornamosása, magasnyomáson woma gépekkel 
 • Cégek, csatornamosása, magasnyomáson woma gépekkel 
 • Iskolák ,csatornamosása, magasnyomáson woma gépekkel
 • Önkormányzatok csatornamosása, magasnyomáson woma gépekkel
 • Hatóságok csatornamosása, magasnyomáson woma gépekkel
 • Gyárak , Ipari területek csatornamosása, magasnyomáson woma gépekkel
 • Közterületek, víznyelők mosása
csatornamosás duguláselhárítás

Gyakori Kérdések Csatornamosás során

Vegye fel velünk a kapcsolatot, a megbeszélt időpontban pontosan ott lesznek kollegáink

Vatta, pelenka, higinéia termékek, papírzsebkendő, ó*szer,haj, rágógumi, ételmaradék, főzőzsír

A munkát akár ingatlanon kivűlről is eltudjuk végezni, bontás nélkül

Ha már megtörtént a dugulás, és elárasztotta az ingatlant a szennyvíz, a biztosítónál lehet jelenteni , amennyiben van rá élő biztosítás

Nagy üzemi gépek, több 10 éves múlt, szakképzett kollegák, neves referenciák

Scroll to top