Duguláselhárítás Csatornatisztítás Budapest

Szennyvízhálózat tisztítás

szennyvízhálózat takarítás
A szennyvízhálózat tisztítása, takarítása épp annyira fontos feladat, mint a vezetékes ivóvíz csatarnahálózatának tisztántartása. Feladtunk az épületek, ipari telepek,Önkormányzatok szennyvízhálzózati rendszerének belső tisztítása , dugulások elhárítása bontási feladatok nélkül.  

Tisztítás gyorsan , hatékonyan

A szennyvízhálózat tisztításának első lépése hogy megtaláljuk azokat a hibákat , amelyek akadályozzák a szennyvízszállítás biztonságos müködését

A belső hálózat karbantartásakor felmerülhet a kamerás vizsgálat ,így a teljes csatornahálózat felmérhető.

Amennyiben szennyezett a hálózat, kamera segítsével a feltérképezhetjüka  dugulás helyét ,és annak okozóját. Nagyon költséghatékony, gyorsan, és hatékonyan lehet helyreállítani a szennyvízhálózat müködését

A modern technológiáknak köszönhetően, nem szükséges rombolni, és bontatni. Egyszerűen, gyorsan, hatékonyan tudunk a teljes hálózatra kiterjedő tisztítást végezni

Szennyvíztározók, átemelő szivattyúk takarítása, modern , korszerű gépekkel, hatékonyan

szennyvízhálózat tisztítás

Szennyvízhálózat 

Az ivóvíz felhasználása során rengeteg mennyiségű szennyvíz keletkezik, aminek gondos szállítása a célhelyre, megfelelő csatornahálózatot követel. A csőhálózatokból egyenes a szennyvíztisztítóba jut, ahol hatóságilag előírt tisztaságot állítanak belőle elő. Ha a szennyvízhálózat csövezete nem megfelelő, vagy kötési, dugulási gondok miatt, szivárgás alakul ki, akkor az nagyon nagy környezi károkat tud okozni. 

 

szennyvízhálózat tisztítás Pest megye
szennyvízhálózat takarítás

Sajnos a legtöbbször olyan dolgok is bekerülnek a szennyvízhálózatba, amelynek nem kellene, pl zsírok, ételmaradékok, állati szervesanyagok, dugulást okozó szervesanyagok, amelyek a rendszer egyes részein dugulást fognak előidézni. Érdemes lehet elkerülni egy meglepetést, és gondoskodni időközönként, vagy rendszeresen a szennyvízhálózat megfelelő tisztításán. Ha a csőhálózat rendszeresen belsőleg magasnyomású gépekkel tisztítva van, akkor elkerülhető a kellemetlen dugulás, vagy az hogy a szennyvíz elönti az ingatlant.

 

Gyors kiszállási határidővel vállaljuk Pest megyében, szennyvízhálózati karbantartási , tisztítási feladatait, többek között:

  • Magánszemélyek szennyvízhálózati tisztításait, karbantartási feladatait 
  • Cégek, egyéni vállalkozások szennyvízhálózati tisztításait, karbantartási feladatait 
  • Iskolák ,óvodák szennyvízhálózati tisztításait, karbantartási feladatait 
  • Önkormányzatok szennyvízhálózati tisztításait, karbantartási feladatait 
  • Hatóságok szennyvízhálózati tisztításait, karbantartási feladatait 
  •  
szennyvízhálózat átmosás

Gyakori Kérdések Szennyvízhálózati hiba esetén

Ha felvette velünk a kapcsolatot, pár órán belül érkezik kollegánk a hiba feltárására, és elhárítására.

Mi egy magánvállalkozás vagyunk, és hibajelentésre megyünk az adott helyszínre. A helyszini munka költségvonzatának megtérítése mindig a munka megrendelőjének feladata.

Vatta, pelenka, higinéia termékek, papírzsebkendő, ó*szer,haj, rágógumi, ételmaradék, főzőzsír

Telefonban pontosabb árat tudunk adni. A gépek munkaórái sok mindentől függhetnek, helyiségtől, fekvéstől, dugulás mértékétől, megközelíthetőségtől,stb. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és mondja el mi a probléma

Természetesen igen. Sokszor olyan nem vár károkat is okozhat egy dugulás az ingatlanban, aminek helyreállítása több tízezer forint is lehet. 

Scroll to top